Lidl lanceert 360 campagne nieuw merk Silvercrest

ONDER EMBARGO TOT VRIJDAG 5 MEI 2023

LIDL LANCEERT 360 CAMPAGNE NIEUW MERK SILVERCREST
Nieuwe non-food lijn met designapparatuur

 

Beste persrelatie,

Lidl voegt een compleet nieuwe merklijn aan haar assortiment toe: Silvercrest designapparatuur. Deze productlijn is een aanvulling op het tweemaal per week wisselende non-foodassortiment dat Lidl al sinds haar komst in Nederland voert.

Mooi design van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Het merk Silvercrest omvat kortgezegd alles met een stekker: van keukenapparatuur tot ventilatoren en scheerapparaten. Het merk bestaat al langer en is exclusief verkrijgbaar bij Lidl. Deze week wordt echter een compleet nieuwe lijn designapparatuur gelanceerd. De productlijn bestaat vooral uit keukenapparatuur met een innovatief design. Er is keuze uit meer dan 300 artikelen van een hoogwaardige kwaliteit, maar voor zachte prijsjes.

Silvercrest

360-merkcampagne
Jorieke de Vries-Goosen, Head of Marketing Lidl: “Voor de lancering van het merk Silvercrest hebben we een exclusieve 360-merkcampagne ontwikkeld. Deze campagne heeft, net als Kordaat en Parkside destijds, als doel Silvercrest te lanceren als A-merk, exclusief verkrijgbaar bij Lidl. Door het superstrakke design en de hoogwaardige kwaliteit doen de producten zeker niet onder voor een A-merk, maar ze zijn wél een stuk lager geprijsd. Met het credo ‘Silvercrest, simply the best’ willen we laten zien dat je met deze producten de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs in huis haalt, zoals je van Lidl gewend bent. Hiermee spelen we in op de actualiteit: iedereen wil graag goede en innovatieve apparatuur op het aanrecht, maar zeker niet teveel betalen.”

Silvercrest producten

De producten zijn verkrijgbaar in de winkel en op webshop lidl.nl. Voor de campagne, die a.s. zondag on air gaat, is o.a. een speciaal magazine geproduceerd met de complete productlijn: klik hier voor het SilverCrest magazine. Ook is in samenwerking met Joe Public een TV-commercial ontwikkeld: klik hier voor de TV-commercial. Verder is de campagne zichtbaar op online & social kanalen, radio, in printadvertenties en via influencers. Er is daarnaast flink uitgepakt met Out of Home, onder meer met steigerdoeken in de grote steden, abri’s en digitale masten. Ten slotte komt er een complete entertainment-serie op YouTube, waarin alle producten uitvoerig getest en toegepast worden.