Lidl wordt hoofdsponsor van UCI WorldTour-team ‘Lidl-Trek’

 

Lidl wordt hoofdsponsor van UCI WorldTour-team ‘Lidl-Trek’


Beste persrelatie,

Lidl breidt haar inzet voor wielrennen uit en wordt hoofdsponsor van het UCI WorldTour-team ‘Lidl-Trek’. Het langdurige partnerschap met één van de meest toonaangevende teams in het internationale wielrennen begint met de Giro d'Italia voor dames op 30 juni 2023 en de Tour de France voor heren op 1 juli 2023.

Een samenwerking die hand in hand gaat: twee internationale merken die zich inzetten voor een gezonde en duurzame levensstijl. Samen hebben Lidl en Trek ambitieuze plannen: een team bouwen in de wielerwereld, dat wielerfans fascineert en inspireert. Als partners zullen Lidl en Trek zich niet alleen richten op sportief succes, maar ook op algehele gezondheid, inclusief lichaamsbeweging en bewuste voeding. Het is voor beide organisaties van fundamenteel belang om een gezonde en duurzame levensstijl te bevorderen als onderdeel van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.

"We willen een rolmodel zijn voor een gezonde en duurzame levensstijl. Daarom ondersteunen we een sterk en divers team van internationale topsporters. We zijn ervan overtuigd dat gezonde voeding en een duurzame levensstijl, gevormd door sport en beweging, het welzijn van de mens versterkt. Net zoals onze Lidl-producten voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn, is fietsen een geschikte sport voor iedereen die actiever wil zijn in het dagelijks leven. Deze boodschap willen we met zoveel mogelijk mensen delen", aldus Erik van den Hoogen, directeur Inkoop en Marketing Lidl Nederland.

Trek president John Burke: "Zowel Trek als Lidl willen het beste voor de klant. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken om de beste wielerteams ter wereld op te bouwen en tegelijkertijd meer mensen te inspireren om hun fiets te gebruiken."


Bijlagen en downloads

23LT_HZ_LaunchImage_rev052423.png
Download bestand