22 oktober 2024

Lidl uitgeroepen tot 'Verskampioen van Nederland’

Lidl uitgeroepen tot 'Verskampioen van Nederland’ 

-    11 keer de allerbeste in groente & fruit
-    én de allerbeste in vers brood

Lidl is door GfK (GfK Versrapport onderzoek 2024) uitgeroepen tot beste landelijke supermarkt 2024 op het gebied van versproducten. In de onderzochte categorieën behaalde Lidl de eerste plek in de categorie groente & fruit en in brood. Lidl scoort met name goed op het kwaliteits- en prijs aspect, ook springt de ruime keuze en presentatie in het oog. 

Marcel Oosterwijk, CEO Lidl Nederland: “Wij zijn enorm trots dat Lidl zich nu officieel de Verskampioen van Nederland mag noemen. Na jaren als de nummer 1 in groente en fruit, zijn we nu ook de beste in brood, een resultaat waar we ontzettend blij mee zijn. Deze prijs is het bewijs van onze voortdurende focus op kwaliteit, versheid en klanttevredenheid. Ik ben mijn collega’s ontzettend dankbaar voor deze geweldige teamprestatie. Het is een mooie erkenning van de inzet en passie van ons hele team: medewerkers, leveranciers en transporteurs. Ik ben blij dat klanten dat wederom bevestigen. Samen blijven wij er dagelijks aan werken om de eerste keuze te zijn voor onze klanten.”

Gratis appeltje voor kinderen 
Wie de beste is in groente en fruit, trakteert: alle winkels worden voorzien van een speciaal fruitrekje. Kinderen kunnen tijdens het boodschappen doen een gratis appeltje pakken. Het initiatief van het gratis appeltje is blijvend en is tevens bedoeld om kinderen aan te moedigen om voor gezonde voeding te kiezen, en sluit aan bij de missie van Lidl om een gezonde leefstijl toegankelijk te maken voor iedereen.